اقدامات اجرایی سندیکا / اتحادیه صنعت مخابرات ایران در سال جهش تولید اقدامات اجرایی سندیکا / اتحادیه صنعت مخابرات ایران در سال جهش تولید  (تعداد بازدید : 1165)

به گزارش خبرنگار سیتنا، روز شنبه ۱۶ فروردین ماه سال جاری، "فرامرز رستگار" دبیر و عضو هیات مدیره‌ی سندیکای صنعت مخابرات ایران به اتفاق "داود ادیب" رییس هیات مدیره‌ی اتحادیه‌ی صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران با دکتر "سیدستار هاشمی" معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدار و برنامه‌ی پیشنهادی خود پیرامون نهضت ساخت داخل در سال "جهش تولید" را ارائه نمودند.
در نشست مذکور، مدیران و کارشناسان ادارات کل همکاری‌ها و توسعه‌ی صنعت، نوآوری و حمایت از سرمایه گذاری نیز حضور داشتند.
هدف از این نشست، نزدیک نمودن نظرات بین بخش حاکمیت و بخش خصوصی جهت تدوین یک برنامه‌ی جامع و همه‌جانبه برای نهضت ساخت داخل صنعت فاوا در سال "جهش تولید" بود.
بنا به اظهارات فرامرز رستگار و داود ادیب، نمایندگان تشکل های مذکور، نقاط مشترک بسیاری بین دو طرف وجود داشته و مقرر شد برای مواردی که نیاز به بررسی بیشتر وجود دارد، طرفین در اسرع وقت جلسات هم‌فکری برگزار نمایند.
در عین حال، فرامرز رستگار، افزود: در پی همکاری‌های نزدیک سندیکا/ اتحادیه‌ی صنعت مخابرات با وزارت صنعت، معدن و تجارت، خوشبختانه وزارت صمت در سند شناسایی و معرفی رشته فعالیت‌های پیشران و دارای اولویت که در هفته‌ی گذشته تدوین کرده، ارتباطات و فرستنده های تلویزیونی را هم منظور نموده است.
وی خاطرنشان کرد: برای هریک از رشته فعالیت‌های برگزیده‌ی وزارت صمت، لازم است که لیست محصولات دارای اولویت آن رشته نیز استخراج و به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شود. در همین حال، در برنامه‌ی پیشنهادی سندیکا/ اتحادیه و همفکری با وزارت ICT، استخراج محصولات اولویت دار یکی از بخش های مهم سند است.
دبیر و عضو هیات مدیره‌ی سندیکای صنعت مخابرات ایران، تاکید کرد: با این هماهنگی‌ها که از ابتدای سال با این دو بازوی حاکمیتی انجام شده، امیدواریم صنعت ICT در سال جهش تولید نقش پیشرانی خود را به نحو مطلوب ایفا نماید.

تاریخ: ۱۳۹۹/۰۱/۱۷