دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه با شرکت مخابرات ایران دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه با شرکت مخابرات ایران (تعداد بازدید : 613)

دبیر و عضو هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، گفت: با برگزاری جلسات متعدد و جمع‌آوری اطلاعات از ۲۰ اپراتور، توانستیم نیازهای شبکه ملی اطلاعات را احصا کنیم و در این راستا برنامه‌ دو ساله‌ای در دو نیمه سال جاری و سال ۱۴۰۰ تنظیم شد و وضعیت تولید داخل را مشخص کردیم.
فرامرز رستگار، در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت مخابرات با سندیکای صنعت مخابرات برای توسعه شبکه ملی اطلاعات، که با حضور رئیس مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد، با بیان اینکه در زمینه شبکه ملی اطلاعات سوالات زیادی مطرح است، گفت: ما به عنوان متولی صنعت مخابرات که تحقیق هم جزئی از برنامه‌هایمان است، تصمیم گرفتیم ماهیت شبکه ملی اطلاعات را بررسی کنیم. از سال گذشته در همکاری با معاونت علم و فناوری وزارت ارتباطات، بنابر سیاست‌های موجود تصمیم گرفتیم برای بومی‌سازی اقداماتی انجام دهیم.

وی با اشاره به تشکیل دبیرخانه‌ای تحت عنوان بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات برای ایجاد زبان مشترک در این زمینه بیان کرد: با برگزاری جلسات متعدد و جمع‌آوری اطلاعات از ۲۰ اپراتور، توانستیم نیازهای شبکه ملی اطلاعات را احصا کنیم و در این راستا برنامه‌ دو ساله‌ای در دو نیمه سال جاری و سال ۱۴۰۰ تنظیم شد و وضعیت تولید داخل را مشخص کردیم.

دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخشی از تجهیزات مخابراتی ما از محصولات خارجی است و بناست تا انتهای سال ۱۴۰۰ با تکمیل تحقیق و توسعه، بومی‌سازی این بخش هم انجام شود و بین عرضه و تقاضا تعادلی شکل بگیرد. تاکید ما نیز بر بومی‌سازی تکنولوژی پیشرفته است و روی تکنولوژی‌های کوچک و متوسط زمان نمی‌گذاریم. در این نمایشگاه هم بیشتر سعی کردیم تکنولوژی‌هایی را ارایه دهیم که کاربران و اپراتورها خیلی در جریان آنها نیستند.

تاریخ: ۱۳۹۹/۰۶/۲۶