بی توجهی به اینترنت ثابت کاملا اشتباه بود/ جهت گیری غلط دولت گذشته اپراتورها را با بحران مواجه کرد. بی توجهی به اینترنت ثابت کاملا اشتباه بود/ جهت گیری غلط دولت گذشته اپراتورها را با بحران مواجه کرد. (تعداد بازدید : 95)

دبیر سندیکای صعت مخابرات ایران گفت: در دولت گذشته متولیان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حساب زیادی روی اپراتورهای موبایل کرده بودند با این تصور که خلا ارتباطات ثابت از این طریق جبران شود و این نگاه کاملا اشتباه بود.
به گزارش ایرنا، توسعه زیرساخت‌های ارتباطات ثابت کشور، در دولت گذشته به دلایل مختلف مانند سخت و پر هزینه بودن آن مورد غفلت واقع شد. عدم توسعه متوازن زیرساخت اینترنت ثابت و همراه باعث شد، تنها ۱۳ درصد مردم به استفاده از اینترنت ثابت روی بیاورند و بقیه ترافیک به سمت اپراتورها موبایل هدایت شود. این مسئله در زمان پیک مصرف، منجر به کندی در برخی مناطق شد.
«فرامرز رستگار» دبیر و عضو هیات‌مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، درباره عللی که منجر به عدم توسعه زیرساخت‌های ارتباطات ثابت در کشور شد، گفت: در چند سال گذشته چون تعامل بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات ایران به عنوان اپراتور محوری ارتباطات ثابت در سطح خوبی نبود، اصولا در هیچ بخشی از ارتباطات ثابت اعم از تلفن، اینترنت و همچنین زیر ساخت‌های ارتباطی مورد نیاز اپراتورهای موبایل و اینترنت کارهای نوسازی و توسعه شبکه به درستی انجام نشده است.

جهت مشاهده متن کامل خبر اینجاکلیک کنید.

تاریخ: ۱۴۰۱/۰۶/۱۴