تاکید بر استفاده حداکثری از تجهیزات و نوآوری های داخلی در عرصه ارتباطات در ديدار مهندس سلطاني با هیات مدیره‌ی سندیکای مخابرات تاکید بر استفاده حداکثری از تجهیزات و نوآوری های داخلی در عرصه ارتباطات در ديدار مهندس سلطاني با هیات مدیره‌ی سندیکای مخابرات  (تعداد بازدید : 574)

مهندس سلطاني، مديرعامل شركت مخابرات ايران در ديدار و گفتگو با اعضاي هیات مدیره‌ی سندیکای صنعت مخابرات، ضمن تاكيد بر استفاده حداکثری از تجهیزات ونوآوري های داخلی در عرصه ارتباطات، از همكاري گسترده دو مجموعه در راستاي تقويت توان توليد و اتخاذ سیاست‌ها و روش‌های موثر جهت توسعه‌ی ،صنعت مخابرات کشور خبر داد.
به گزارش اداره كل ارتباطات و امور بين الملل شركت مخابرات ايران، مهندس سلطاني در اين ديدار كه امروز يكشنبه 30 آذرماه برگزار شد، با اشاره به اهميت سنديكاي صنعت مخابرات در تهيه تجهیزات مخابراتي گفت: توسعه بازار ICT و حمایت از تولیدات داخلی از اهمیت بسزایی برخوردار است ،وی ضمن قدرداني از همكاري همه جانبه سنديكاصنعت مخابرات اعلام کرد
 آمادگي داريم تا با همکاری یکدیگر بتوانیم ضمن هم افزايي برای گسترش صنعت ICT کشور، برای رشد و رونق بیشتر آن تلاش کنیم.
مهندس سلطاني ضمن تاكيد بر اهميت استفاده از توليد داخل به خصوص در حوزه زيرساختي و با اهميت مخابرات گفت: استفاده حداکثری از تجهیزات ونوآوري های داخلی در عرصه ارتباطات، موجب بومي سازي تجهيزات و صرفه جويي در منابع و توسعه بازار ارتباطات كشور مي شود.
 اعضاي هيات مديره سنديكا نيز در اين ديدار به عنوان بزرگترین زنجیره‌ی تامین برای توسعه‌ی شبکه‌ی مخابرات کشور مشتمل بر تولیدات داخلی و خدمات فنی مهندسی، پیرامون ظرفیت‌ها و قابلیت‌های شرکت‌های عضو خود توضیحاتی به مديرعامل شركت مخابرات ايران ارائه دادند.
 همچنين در اين ديدار مقرر شد تا گروه‌های کاری مشترک فی‌مابین شركت مخابرات و مجموعه سنديكا برای تدوین و پيشبرد روش‌های موثر جهت توسعه‌ی شبکه و صنعت مخابرات کشور تشکیل شود.

تاریخ: ۱۳۹۹/۰۹/۳۰