مدیرعامل شرکت مخابرات ایران مطرح کرد :  افزایش منطقی تعرفه های ارتباطی ضرورتی برای جهش تولید  در بخش ICT کشور است مدیرعامل شرکت مخابرات ایران مطرح کرد : افزایش منطقی تعرفه های ارتباطی ضرورتی برای جهش تولید در بخش ICT کشور است (تعداد بازدید : 650)

مهندس سلطانی با اعلام اینکه احیا و گسترش  زنجیره تامین شرکت مخابرات ایران و جهش تولید در بخش ارتباطات، وابسته به افزایش تعرفه های مخابراتی  است ، اظهار داشت: رشد صنعت ICT در گرو افزایش منطقی این تعرفه است.
مهندس مجید سلطانی در دیدار با اعضای سندیکای صنعت مخابرات ، ضمن تاکید بر هم افزایی های موثر در بخش مخابرات اعلام کرد: با افزایش تعرفه ارتباطی و منطقی سازی آن، علاوه بر تحرک در بخش تولید کنندگان و خدمات دهندگان تجهیزات مخابراتی و افزایش اشتغال در این صنعت استراتژیک، خدمات بهتری به مردم ارایه خواهد شد.
وی با توجه دادن به نقش مخابرات به عنوان بزرگ ترین اپراتور حوزه ارتباطات کشور گفت: این موضوع در صورت تحقق  ،می تواند ضمن تحقق جهش تولید در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، آثار مثبتی را در حوزه صادرات محصولات ICT  در منطقه از خود به جا بگذارد.
 مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: تعرفه خدمات عمومی در بخش های مختلف ، و خدمات با شیبی نسبتا منطقی و متناسب با شرایط اقتصادی در طول دو دهه گذشته مورد بازبینی مکرر قرار گرفته، در حالی که  درحوزه  ارتباطی این اتفاق ایجاد نشده است.
مهندس سلطانی افزود: هزینه های شرکت مخابرات ایران متناسب با تعرفه ها فعلی نیست در حالی که سیاست اصلی شرکت مخابرات ایران حمایت از تولیدکنندگان داخلی است و برای تحقق این امر، افزایش تعرفه ها بسیارضروری به نظر می رسد.
وی با توجه به نقش زیرساختی مخابرات در تامین نیازهای اپراتورهای همراه و ثابت گفت: امیدواریم با ایجاد تعرفه منطقی و افزایش آن، ضمن بهبود فضای کسب کار در حوزه ICT ، خدمات گسترده ارایه شده مخابرات به تمام بازیگران عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نیز با افزایش کیفیت و کمیت قابل توجهی  همراه شود.

تاریخ: ۱۳۹۹/۱۰/۰۱