انتشار شماره 80 ماهنامه نسل چهارم با محوریت «افزایش تعرفه اینترنت» انتشار شماره 80 ماهنامه نسل چهارم با محوریت «افزایش تعرفه اینترنت» (تعداد بازدید : 203)

هشتادمین شماره ماهنامه‌ "نسل چهارم" به دو زبان فارسی و انگلیسی، ویژه‌ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با محوریت «افزایش تعرفه اینترنت توسط اپراتورها» منتشر و در سراسر کشور توزیع شد.

سرمقاله این شماره از ماهنامه به قلم «غلامحسین شافعی» رئیس اتاق ایران با عنوان «قدرت در اختیار اقتصادهای متکی به دانش روز است»، یادداشت ماه به قلم «دکتر فرزانه غلام ابوالفضل» مشاور ارشد تحول دیجیتال با عنوان «تحول دیجیتال اکتشافی» است.

نگاه ماه این شماره از ماهنامه نسل چهارم به قلم «فریبرز نژاددادگر» دبیر و عضو هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران با عنوان «تصمیم در خصوص افزایش تعرفه‌ها به وزارت ارتباطات سپرده شود» نوشته شده است.

در بخش یادداشت ویژه «فرامرز رستگار» دبیر و عضو هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران به موضوع «با افزایش همه عناصر تشکیل دهنده قیمت اینترنت، مگر می‌توان قیمت این سرویس را افزایش نداد؟» پرداخته و در نگاه ویژه نیز عنوان «سندیکای صنعت مخابرات: افزایش نرخ‌های خدمات ارتباطی با اطلاع رسانی صحیح تسهیل می‌شود» مورد بررسی قرار گرفته است.

جهت دانلود فایل ماهنامهاینجا کلیک کنید.

تاریخ: ۱۴۰۱/۰۲/۲۰